New Range Rover Sport lancering

Intens, indrukwekkend compromisloos.

Begin juni mochten de eerste klanten de New Range Rover Sport in première komen ontdekken. Onze nieuwste aanwinst is al de 3de van zijn generatie. Met dit nieuwe model herdefiniëren we sportieve luxe waarbij luxe, prestaties en ongeëvenaarde terreincapaciteiten en een typische stijl worden gecombineerd.

De nieuwe Range Rover Sport wordt vanaf het najaar van 2022 in onze showroom verwacht, maar bestellingen kunnen vandaag al worden geplaatst. Een brede waaier van modellen en aandrijflijnen is beschikbaar. De nieuwe Range Rover Sport is in België verkrijgbaar vanaf € 95.000 btwi. Onze verkoopsadviseurs tonen u graag het voertuig in meer detail en werken een offerte op maat uit.

 


 

Fotogalerij

 

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.