LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 18/05/2022
  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Tijdelijk beschikbaar in financiële renting vanaf € 409/maand (voor professioneel gebruik).

  Lees meer
 • 13/05/2022
  Join our team!

  Ben jij gepassioneerd door onze Britse avonturiers en performers? Wij zijn op zoek naar onvervalste car enthousiasts om ons aftersales team te versterken. Ontdek onze vacatures hier!

  Lees meer
 • 11/05/2022
  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

  Lees meer
 • 1/05/2022
  Land Rover Lentecondities

  Geniet dankzij onze lentecondities van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/05/2022
  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 4/02/2022
  Join our team!

  Van Mossel Jaguar Land Rover is op zoek naar versterking. Ontdek alle vacatures hier!

  Lees meer
 • 1/02/2022
  The New Range Rover

  De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer
 • 6/01/2022
  Van Mossel, uw mobiliteitspartner

  Land Rover Mechelen behoort sinds kort tot de Van Mossel Automotive Groep. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden: van overname tot aankoop, financiering tot verzekering en andere mobiliteitsoplossingen.

  Lees meer
 • 22/11/2021
  Black Friday bij Van Mossel

  Ontdek de Black Friday deals bij Van Mossel. Geniet van 22 tot en met 27 november bij aankoop van een nieuwe Land Rover tot €250 korting op uw favoriete accessoires.

  Lees meer
 • 5/05/2021
  The Perfect Storm

  Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

  Lees meer
 • 21/04/2021
  Land Rover Defender bekroond met World Car Design Of The Year 2021

  De Defender wordt geprezen om zijn onovertroffen terreincapaciteiten, het uitmuntende rijgedrag op de weg en zijn 21ste eeuwse functionaliteit en connectiviteit. Met deze prijs ingerekend mocht de nieuwe Defender sinds zijn lancering al 53 internationale prijzen op zijn naam schrijven!

  Lees meer
 • 23/09/2020
  De nieuwe Range Rover Velar

  de nieuwe Range Rover Velar kan uitpakken met baanbrekende nieuwe technologieën en geëlektrificeerde hybrideaandrijvingen, die de vijftigjarige geschiedenis van Range Rover als pionier bestendigen.

  Lees meer