FINANCIERINGEN VOOR PARTICULIEREN.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

"FREEDOM" FINANCIERING

U weet niet wat er morgen kan gebeuren. Wij ook niet, maar Land Rover Financial Services garandeert de inruilwaarde van uw Land Rover op het einde van het contract. U heeft altijd de keuze om dit te behouden door de laatste verhoogde maandelijkse betaling te betalen, maar u kunt het ook retourneren aan Land Rover Financial Services voor een gegarandeerde waarde.

Uw voordelen?

  • Gegarandeerde restwaarde van uw voertuig
  • Door de verlaagde maandelijkse betalingen kunt u een meer uitgeruste Land Rover kiezen of deze sneller wijzigen
  • Met of zonder voorschot
  • De looptijd tot 48 maanden

"CLASSIC" FINANCIERING

Deze financiering (ook wel verkoop of lening op afbetaling genoemd) is de klassieke formule om een wagen te financieren, waarmee u op het einde van het contract uw Land Rover volledig voor eigen gebruik aanschaft.

Uw voordelen?

  • Geen verhoogde maandelijkse betaling aan het einde van het contract
  • Met of zonder voorschot
  • Looptijd tot 60 maanden

"PRIVILEGE" FINANCIERING

Lage maandelijkse betalingen en de keuze aan het einde van het contract om uw Land Rover te behouden door de laatste verhoogde maandelijkse betaling te betalen of om deze te wijzigen door met onze concessie over de terugname te onderhandelen.

Uw voordelen?

  • Door de verlaagde maandelijkse betalingen kunt u een meer uitgeruste Land Rover kiezen of deze sneller wijzigen
  • Met of zonder voorshot
  • Looptijd tot 60 maanden

LAND ROVER "PRIVATE LEASE"

Een leasingformule (verhuur op lange termijn) op maat van de particulier, waarbij in de maandelijkse huurprijs een waaier aan diensten en kosten inbegrepen is, zoals o.a. onderhoud, herstellingen, verzekering en diverse belastingen. De huurprijs varieert o.m. in functie van de kilometrage, de looptijd en de gekozen diensten. Ideale formule voor een perfect voorspelbare en beheersbare maandelijkse kost, waarbij quasi alles inbegrepen is (exclusief brandstofkosten). Opgelet: Private Lease is tijdelijk niet beschikbaar (heringevoerd in de loop van 2023).

Adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch bijkantoor van FCA Bank S.p.A., Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Brussel met maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Turijn - Italië. RPM: Brussel. BCE: 0699.630.712. FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie - Tel. : +32 800 120 33 - Fax : +32 800 120 57 - e-mail : info.eco@economie.fgov.be.Als erkend Land Rover concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie.